Мениджърът на Уест Хем Юнайтед - Дейвид Мойс, беше изключително приятно

...
Мениджърът на Уест Хем Юнайтед - Дейвид Мойс, беше изключително приятно
Коментари Харесай

Дейвид Мойс с гръмко обещание към България, Стюърт Пиърс прати специални поздрави на Варна

Мениджърът на Уест Хем Юнайтед - Дейвид Мойс, беше извънредно прелестно сюрпризиран от българския футболен държавник Кирил Евтимов. Двамата се видяха след полуфинала на Лига на конферениците, в който „ чуковете “ обърнаха АЗ Алкмаар за триумфа с 2:1. Шотландският експерт получи британския превод на книгата „ Петнадесет съкровища от българските земи “. Мойс остана впечатлен от оповестените на страницата фотоси от античните благосъстояния на България и се закани освен да прегледа и прочете книгата, само че и да посети родината ни при първа опция.

Като човек, който е прекарал част от кариерата си в Манчестър Юнайтед, мениджърът на Уест Хем се поинтересува от някогашния нападател на „ алените дяволи “ Димитър Бербатов.

Една от другите любопитни срещи на Евтимов на „ Лондон Стейдиъм “ беше с някогашния британски национал Стюърт Пиърс. Психо си спомни за свои гостувания в България като футболист и треньор. Той се сети за постигнатата под негово управление победа на младежките национали на Англия с 2:0 над България в София през 2007 година

Бившият бранител на „ трите лъва “ изпрати специфични поздрави на жителите на Варна и призна, че точно от морската ни столица пази най-ярките си мемоари от България. Точно преди 36 години той гостува във Варна. На 11 май 1987 година дружно със съотборниците от Нотингам Пиърс взе участие в другарски мач против събирателен тим на Варна. Срещата приключва при резултат 1:1. Стюърт Пиърс помни добре варненската си аудиенция, защото за него това е бил първи досег с комунистическия свят оттатък Желязната завеса по времето на Студената война.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР